Cautare

1246 de rezultate pentru "formula tarlungeni" (4.11 secunde)
Am ales o Adunare Constituanta, care, un an si jumatate, a stat si a deliberat, a studiat experienta istorica a Romaniei, a studiat experienta tuturor parlamentelor, si europene si neeuropene, si a ajuns la aceasta formula, de parlament bicameral.
Problema noastra in Romania nu o reprezinta Guvernul, ci presedintele, cel care cautioneaza aceasta formula de guvern, vorbeste si hotaraste in numele Guvernului", a spus Nastase.
Credem ca acesta fost adevaratul motiv, pentru care, sfidand votul de cenzura dat de Parlament, seful direct al ministrilor PDL si migratorilor politici, Traian Basescu, le-a oferit pe tava, din nou, cascavalul guvernarii, in formula Boc 3, ce speram sa dainuie doar pana astazi.
Formula pare sa fie acceptata si de raportorul Pierre Moscovici, pentru a asigura suficient sprijin pentru Romania printre eurodeputatii mai sceptici.
Senatorii au scos din actul initial si obligativitatea nominalizarii persoanei catre care s-au instrainat bunurile amintite, formula finala precizand doar daca este persoana fizica sau juridica.
• Este singura formula care poate da Romaniei stabilitate pe termen lung, pentru ca votul uninominal are ca caracteristica crearea de majoritati.
"Prin aceasta formula tripartita, premierul a incercat sa dilueze lucrurile. CNSLR Fratia isi va respecta strategia si nu si-o va schimba ca urmare a suetelor pe care le face domnul Tariceanu", a adaugat Marius Petcu.
Doresc ca impreuna cu dl tou si cu noua formula de echipa pe care am gindit-o sa reinstauram democratia in partid, sa ne respectam reciproc, sa tinem seama de personalitatea si punctul de vedere al fiecarui membru de partid, sa permitem oamenilor valorosi sa iasa in fata”, a spus Coica precizind ca daca va fi ales "va milita pentru cresterea autonomiei organizatiilor locale si pentru un sprijin mai mare din partea conducerii judetene”.
Liderii USL au convenit, astazi, ca Sorin Oprescu, actualul edil-sef al Capitalei, sa candideze pentru un nou mandat de primar general, cu sprijinul Uniunii. Formula convenita de liderii USL si Sorin Oprescu ar fi "candidat independent in parteneriat cu USL".
Coalitiile pe care le viseaza el n-o sa se intample pentru ca in nici un caz n-o sa mergem pe formula in care noi sa n-avem candidat si o sa-l sprijinim pe el.
Comparind prestatia actuala a USL cu cea a A.D.A., mai ca am spune ca formula PSD-PNL e mai acida si mai bataioasa decat cealalta.
Grigorie Vasile se simte capabil, dar nu il simt altii Dar poate ca la solutionarea cererilor grevistilor va participa o eventuala noua conducere a Regionalei CFR Constanta, caci se pare ca este cautata o noua formula care sa dea mai multe rezultate.
Lasandu-i pe "fosti” sa-si rumege in pace amarul, sa revenim insa la actuala formula de conducere a principalei formatiuni politice mioritice, unde atat raporturile dintre primii trei lideri - presedinte, presedinte executiv si secretar general) - cat si relatiile dintre acestia si plutonul vicepresedintilor ridica mari semne de intrebare.
Ei au sustinut ca nu se considera perdanti in competitia interna din partid. Mai mult, ei au considerat ca actuala formula de conducere nu este rezultatul unor intelegeri subterane.
"Datorita imaginii proaste din timpul guvernarii, dar si urmare a rezultatelor alegerilor de anul trecut, era de asteptat ca noua formula de conducere a PSD sa sufere o schimbare.
In Romania este nevoie de o formula de centru dreapta cuprinzatoare, capabila sa balanseze scena politica in asa fel incat succesiunea guvernamentala sa nu fie niciodata prada unei majoritati cu pretentii autoritariste.
Presedintele PSD Mircea Geoana afirma in urma cu o saptamana ca va trebui sa se gaseasca o formula pentru conducerea grupului parlamentar al PSD din Senat, dupa “foarte probabila“ plecare a lui Ion Iliescu din aceasta functie.
Singura formula de contracarare este sa te astepti intotdeauna la ce e mai rau de acolo. Toate declaratiile sale nu au nici o treaba cu Constitutia.
Daca formula va fi parafata, se poate spune de pe acum ca PD se pregateste sa o vireze la dreapta.
Jumatate dintre acestia daca ar vota USL la parlamentare, ar face din PDL (indiferent in ce formula va intra in alegeri) un partid minuscul.
google-analytics.com